#TWYN bij MiMoneda

Trendy & fashionable

 

De sieraden van Take What You Need by Mi Moneda hebben niet alleen een bijzondere boodschap, ze zijn ook nog eens heel erg stijlvol!

 

Door de minimalistische uitstraling van de bar necklace is deze perfect te combineren met andere colliers en kun je er een prachtige layered jewelry look mee creëren.

Dé sieradentrend van dit moment!

 

Take what you need and give what you can!


The perfect gift

Nieuwe dromen, geluk, of een beetje inspiratie; er is altijd wel iets wat je op een bepaald moment in je leven kan gebruiken. Vanuit die gedachte is Take What You Need by Mi Moneda geboren. Elke verwisselbare bar heeft een eigen betekenis, waarmee je iedere dag een persoonlijke look kunt creëren!

 

Iedere bar necklace en bar bracelet van Take What You Need by Mi Moneda wordt geleverd met een ‘Inspire’ bar, waarop een veertje staat afgebeeld. Deze veer staat symbool voor overwinning en het boeken van vooruitgang. Heb je toch meer behoefte aan een flinke dosis geluk? Het verwisselbare bar systeem maakt het mogelijk om van behoeftes te wisselen. Je maakt je outfit helemaal af door de bar necklace of bracelet te combineren met de matchy ringen met een inspirerende tekst.

Be the designer!

 

Voor wie graag een persoonlijke touch aan het sieraad geeft, is er de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan als designer en een eigen bar te ontwerpen. Een betekenisvolle datum, een tekening of schets, een handgeschreven tekst van je geliefde; de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

 

 

 

 

Je vindt de armbanden en kettingen van MiMoneda onder het kopje webshop.

Kies dan voor armbanden of kettingen en ga naar het merk TWYN by MiMoneda. 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Nicki Rondeau (donderdag, 02 februari 2017 02:00)


  I was curious if you ever considered changing the layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?

 • #2

  Dan Killeen (donderdag, 02 februari 2017 17:28)


  I could not refrain from commenting. Perfectly written!

 • #3

  Delinda Boren (zondag, 05 februari 2017 20:23)


  Hi to all, how is everything, I think every one is getting more from this web page, and your views are pleasant in support of new viewers.